Ia o pauza pentru a fi creativ

  • 02-02-2022

Nu știu ce părere aveți voi, dar în această cultură pandemică în continuă evoluție, în care "ne grăbim", "ne orientăm" și încercăm să ne croim "o nouă normalitate" (încă!), eu sunt disperată să mă opresc și să mă gândesc un minut. De asemenea, nu vreau să încep anul făcând ceea ce am făcut întotdeauna. De fapt, este foarte important pentru mine să simt că învăț și mă perfecționez, așa că este esențial să îmi iau timp să învăț din trecut pentru a investi în viitorul meu și de aceea voi lua o pauză pentru a crea.

În calitate de fondator, știu că sunt bateria Duracell a afacerii mele, așa că trebuie să-mi iau timp pentru a mă reîncărca și să-mi dau permisiunea de a-mi liniști mintea pentru a mă întoarce mai puternic. De fapt, cred că femeile sunt bateria Duracell pentru toate unitățile din care fac parte, fie că este vorba de familie sau de afaceri.

Pentru noi toate, este greu să gândim clar atunci când suntem nu numai epuizate mental, ci și foarte mult sub influența altora pe rețelele sociale, la televizor și în presă, de asemenea. Stilul de viață al multor oameni a devenit cumva aproape anti-original - Dumnezeu știe cum s-a întâmplat acest lucru, dar așa este. Cred că am ajuns la un punct nevralgic în care trebuie să ne întrebăm: "Chiar așa vrem să trăim?".

După cum a spus "A face o pauză sau a te opri nu echivalează cu a nu-ți păsa. Poate fi diferența dintre a putea continua pe termen lung sau a fi copleșit de epuizare și toxicitate. În cadrul acestei pauze căutăm să ne corectăm cursul și să găsim momente de bucurie."

Ca persoană, să fac pauze regulate nu este ușor pentru mine. Chiar dacă știu că mă ajută să iau decizii mai bune, să rămân concentrată, să rețin informații și multe altele. Dar să iau pauze regulate și să fac ceva reflexiv sau creativ? Am învățat că acest lucru poate fi un schimbător absolut de joc.

Așa că haideți să ne oprim și să ne realimentăm motoarele pentru a ne ajuta să zburăm. Știu că, fără aport, îmi este mai greu să creez rezultate de calitate. Așa că de aceea sunt adeptă a timpului de odihnă. Și nu mă va ajuta doar cu munca, ci și pentru a trăi o viață mai puțin obișnuită. Deci, cum o facem?

Turta dulce marturii botez