Plicuri pentru nunta

  • 21-06-2022

Plicuri invitatii 

 

 Odata ce ti-ai ales invitatiile si le-ai trimis, urmeaza un alt pas important: plicul cu invitatia. Culoarea plicului este de asemenea o chestiune de stil, deoarece ofera cititorului prima impresie despre nunta ta. Iata cateva ponturi pentru alegerea culorii perfecte pentru tine:

 

 

 

Plicul de nunta se poate cumpara in culori deschise, inchise sau neutre. De exemplu, un plic de hartie de nunta alb cu model floral este ideal pentru o nunta rustica sau stil victorian. Daca va doriti o petrecere mai eleganta, atunci puteti opta pentru o combinatie de gri si maro.

Plicul din culoarea roz arata foarte bine la o nunta in tonuri pastelate si nuantele aurii sunt ideale atunci cand vreti sa aratati ca seara va fi interesantă dar nu prea extravagantă.

Pentru a garanta ca plicurile voastre sa fie cat mai sofisticate, trebuie sa alegeti hartia potrivita din care ele sunt facute; asadar e important sa cumparati doar plicuri din hartie de buna calitate in nuante care se potrivesc cu tematica evenimentului dvs.

Hartia utilizata trebuie sa fie clara, rezistenta la umiditate si usoara la manipulare; acestea sunt calitatile esentiale ale unei hartii potrivite pentru plicuri de nunta : lejere si stilate.